SKRIVET: 2011-03-06, kl 21:18:52 | PUBLICERAT I: 30 dagar

Dag 8

~Ett ögonblick~

Det var nog när vi hittade våran katt.


det var en sommardag. vi var hos pappa, och mamma ringde mej och sa att hon hade hittat en katt (jag hade tjatat om att få en katt i ett år typ) så jag blev jätte glad tills... hon sa att vi inte skulle behålla henne.
   men hon hämtade mej, och ellen lite senare. katten var så himmla lite, man kunde hålla henne i handflatan.. hennes ögon var igen varade, hon hade bara skelett och ben. allt hon åt/drach bajsade hon ut med diare.

men så kom vändingen hon fick såklart pencelin. och några dagar senare så försvann hennes var. och hon började äta redigt. och fick alltså näring. och hon började leka lite, men ja mamma och dom hade bestämmt att inte behålla henne. några veckor senare när vi inte var där, kom patrics kusin och skulle kolla/hämta henne. och vi visste inte om det... så kostigt nog ringde jag henne precis när dom var där. och hörde att mamma var lite ledsen och inte ville prata. så vi la på. och kanske en halvtimme efter så ringde hon och berättade,hon ville inte lämna bort henne, hon hade blivit lika förälskad i henne som oss andra.  vi skulle behålla henne!!

bilderna är i ordning (:








jag älskar dej! ♥



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

URL

Kommentar: